Nagycsaládosok figyelmébe! Elado lakás Budapesten!

Már hónapok óta vadászik egy nagyobb családi házra? Nagycsaládosok számára elado lakás Budapest XX. kerületében. Nagyon jó adottságokkal rendelkezik a Pesterzsébeten fekvő családi ház.

Ha már nagyobb gyermekei vannak, még inkább ajánljuk Önnek ezt az ingatlant. Hogy miért? Köztudott, hogy a tinédzserek, illetve a felnőtt korú gyermekek már önállóságra, intimitásra vágynak. Kétszintes a családi ház, ami két külön bejárattal rendelkezik. Akár két külön lakást is kialakíthat belőle, hiszen a bejárat nem közös.

Mindkét szinten ki lett alakítva a konyha, fürdőszoba, étkező. A fűtésrendszer is különálló. Így alkalmas egy másik család számára is, hiszen nem függnek egymástól. Mindössze a kapubejárat közös, más minden el lett különítve.

Ezért nyugodta bérbe is adhatja, ha gyerekei már kiszálltak az otthoni fészekből. Közlekedés szempontjából is remek fekvésű ingatlan. Közel van a villamos. Iskola, óvoda, a piac is könnyen megközelíthető. Ez az elado lakás Budapest területén nagyon jó befektetés lehet, sőt, akár jövedelemforrást is jelenthet.