Kapucnis köntös frottír anyagból

Alig van annál kellemesebb, mint amikor fürdés után egy jó meleg, puha köntösbe bújhatunk bele. Erre tökéletes a pamutbársony kapucnis köntös, ami 100%-os pamutból lett készítve. A torolkozoshop.hu webáruház számtalan köntöst kínál eladásra, közöttük több színben és méretben képviselteti magát a kapucnis köntös is.

Ezek a darabok sűrű szövésű frottír anyagból készülnek, amelyeknek felszínét nyírógép segítségével rövidre és egyenletesre nyírják. Viszonylag magasabb árfekvésű, ám igencsak esztétikus és kényelmes, kellemes tapintású köntösök készülnek ezzel a módszerrel.

A Deniz Textil kereskedésben nagykereskedelmi mennyiségben is elérhetőek nemcsak a kapucnis köntösök, hanem minden árucikk. Úgyhogy tulajdonképpen hoteleket is ki tudnak szolgálni törölközőkkel és köntösökkel egyaránt. Lehetőség van a cég logójának a termékekbe történő belehímzésére is. Természetesen gyerekeknek való kapucnis köntös is van ebben a kereskedésben, így ha kisebb méretű köntösökre van szüksége, akkor is jó helyen jár.