hajnoveszto

Hajnövesztés gyorsan vitaminokkal és ásványi anyagokkal

A csillogó, dús és egészséges hajkorona nagyban hozzájárul minden hölgy, de még egy férfi jó megítéléséhez is. Hiszen a szép haj azt sugallja, hogy igényes emberről van szó, aki törődik magával és ad a megjelenésére. Azonban ez nem mindenkinek adatik meg, így sokan keresnek rá az interneten hajnövesztés gyorsan szavakra. Azonban, aki bepötyögi a keresőbe ezt a kifejezést, annak rá kell döbbennie, hogy csodamódszerek nincsenek.

Igen, néhány termékkel rá lehet segíteni, hogy a hajszálak ápoltabbak és ragyogóbbak legyenek, de alapvetően a tápanyagok pótlása a legfontosabb. Gondoskodni kell, hogy minden fontos vitamin, ásványi anyag és nyomelem rendszeresen bevitelre kerüljön, mert a hajnövesztés gyorsan csak így lehetséges. Vagyis csak akkor lehet elérni látványos eredményeket, ha a gyökerek megkapják a kellő tápanyagot a megfelelő működéshez, illetve ha a hajszálaknak is megadjuk a legfontosabb alkotórészüket, a keratin termelődéséhez szükséges aminosavakat.

Hajnövesztés gyorsan ezek nélkül nincs és a gyors még ekkor is igen relatív. A hajnak van egy normális növekedési üteme, amit nem lehet túlszárnyalni, de ha megkap minden szükséges hatóanyagot, akkor legalább ezt tartani tudja. Ugyanakkor tudni kell, hogy a szebb frizura érdekében bevethető minden alapanyag, egyben körömerősítő vitamin is, mivel a körömnek és a hajnak az összetétele nagyon hasonlít. Éppen ezért, nem is nagyon találni olyan terméket, ami direkt a körömerősítő vitamin nevet kapta, hanem csak olyanokat, amin mindkét felhasználási területet feltüntetik, illetve olyanokat, amin nem említik, hogy az ápolt kezekhez is hozzájárul.

Ellenben, mivel tudjuk, hogy a körömerősítő vitamin típusok megegyeznek a hajgyökerek működéséhez szükséges hatóanyagokkal, így biztosak lehetünk benne, hogy minden, a hajkoronára ajánlott termék a körmökre is jó hatással lesz. Sőt, a haj- és körömerősítő vitamin a bőrt is simábbá és rugalmasabbá varázsolja, ugyanis néhány alkotóelem a testet borító szövet egészségét is szolgálja. Tehát, ezeket a készítményeket többszörösen is megéri bevetni.