egyedi karikagyuru

Az egyedi karikagyűrűk rendelésének menete

Semmi nem emeli ki jobban az arcot, mint a frizura és természetesen, a szép fülbevaló. Egy pár gyönyörű fehér arany fülbevaló egyenesen megkoronázza az öltözéket, még ragyogóbbá teszi a szemeket és az arcot. Ha jól választunk, akkor egy teljesen egyszerű öltözéket is képes sokkal elegánsabbá varázsolni. Az vitathatatlan, hogy ajándéknak tökéletes, bárki igazán hízelgőnek érezheti, ha ilyesmivel lepik meg. De a fehér arany fülbevaló befektetésnek sem utolsó, hiszen értékét megőrzi, szépsége nem kopik el.

Ezért akár magunkat is meglephetjük alkalmanként egy-egy párral. Ha olyan helyet keresünk a vásárlás céljára, ahol többféle stílusú, árfekvésű és kategóriájú termékek is helyet kapnak, akkor mindenképpen keressük fel a whiteandblack.hu webáruház fehér arany fülbevaló kínálatát. A klasszikus darabok a kedvenceink?

Akkor a White & Black Classics kollekciójában biztosan nem fogunk csalódni. Imádjuk az extravagáns ékszereket? Semmi akadálya, mivel itt számos különleges és roppant modern ihletésű darabbal is találkozhatunk. Két ember közötti összetartozást a legjobban a karikagyűrű szimbolizálja. Vannak, akik ezt a szövetséget az egyedi karikagyűrű által is igyekeznek hangsúlyozni. Bár az ékszerboltok szebbnél szebb modellekkel gyönyörködtetik a vásárlókat, mégis akadnak olyan párok, akik szeretnék ezt jelképet az ízlésük szerint alakítani. A White & Black Ékszernél lehetőség van a teljesen egyedi karikagyűrű rendelésére, így a pár kiválaszthatja annak anyagát, színkombinációját, valamint igény szerint a briliánsokat.

A megrendelés a fazon meghatározásával kezdődik, ami történhet hozott minta vagy kép alapján, de az ékszerbolt meglévő mintáit is fel lehet használni és kívánság szerint módosítani. Ezt a nemesfém színének és finomságának kiválasztása, a drágakövek és elhelyezésük meghatározása, majd pedig a méret választása követi. Az egyedi karikagyűrű készítése általában a véséssel zárul le, amelynek során a gyűrűk külső vagy belső peremébe különleges mintázat vagy személyes üzenet, dátum kerül.