mtb kerékpárok

Miről híresek a MTB kerékpárok?

A vastag kerék, egyenes kormány, sportos váz forradalmasította a kerékpár fogalmát. Amikor az első MTB kerékpárok megjelentek, 1970-et írtunk. Nem kellett azonban sokat várni arra, hogy az új és karakterisztikus forma szélesebb körben is elterjedjen. Mindenkinek az kellett és mindenki mindenhová hegyi kerékpárral akart eljutni. Azzal azonban legyünk tisztában, hogy az MTB kerékpárok oda valók, ahová a nevük szólítja, vagyis a terepre, a hegyre.

Az összes többi, ami ezekre a kerékpárokra hajaz, az évek folyamán új kategóriákat kapott. Nem kell külön hangsúlyozni, hogy ki igazán elkötelezett és sportszerűen gurul a járatlan utakon, az bizony speciálisan felszerelt, igen drága bringát vásárol. Szép számban akadnak viszont hobbi célra is MTB kerékpárok. Webshopunkban a Capriolo gyártmányok között lehet válogatni. Ár-érték arányban nagyon jó választás lehet annak, aki szeretné kipróbálni ezt a sportot. Szinte biztosak vagyunk, hogy hobbi igényekkel bárki megtalálja a hozzá illő járgányt!

Férfi városi kerékpár aszfaltra tervezve

Nagyon biztató a tudat, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a bringázás a forgalmas városi utcákon is. Ha férfi városi kerékpár vásárlásán gondolkodik, nálunk jó helyen jár! Capriolo bringáink nagyszerűen megállják a helyüket az aszfalton, árúk pedig igazán kedvező. Miért nem ajánljuk, hogy egy sportosabb modell után nézzen? Mert a városban egész másfajta szempontoknak kell megfelelnie a kétkerekűnek. Bizony, a férfi városi kerékpár is mély villákkal rendelkezik, ám ennek megvan a miértje.

Az autók között, a villanyrendőröknél és bármilyen váratlan fordulat esetén sokkal könnyebb leszállni a mélyvillás járgányról és vissza felpattanni rá. Ha jól szemügyre vesz egy férfi városi kerékpárt, számos szerethető dolgot fedezhet fel. A lánctakaró és sárhányó a ruhát védi, a csomagtartó ennél a típusnál nagyon hasznos. Nem beszélve a kerekek méretéről, kialakításáról, ami az aszfalton való haladást teszi optimálissá. Egy ilyen kerékpáron nincs görnyedés, egyenes háttal ülhet, ezen a terepen pedig hosszútávon ez a legegészségesebb módja a tekerésnek.