2d kerítés

Miért annyira népszerű a 2D kerítés?

A Kerítésrendszerek Kft. mellett előszeretettel döntenek azok a vásárlók, akiknek egy tartós, egyedi és reális árú kerítésre van szükségük. A masszív, erős 2D kerítés lényege a speciális rácsokban rejlik. A Basic kerítéssel azonos, 20 centiméter széles megoldás számtalan esetben a legjobb választást jelenti. Abban az esetben, ha valaki a megszokottnál változatosabb, egyedibb megoldásra vágyik, az jól teszi, ha kombinálja ezt a gabionokkal. Persze nem lehet elfelejteni, hogy a 2D rácsokba befűzhető átlátásgátló szalagok kombinációja nagyon jól néz ki és roppant időtálló. A 2D kerítés esztétikus látványt nyújt, ugyanis a rendszer belső oszlopai kőfeltöltés után nem láthatók. Az oszlopok legfelső magassága a gabion kerítés magassága alatt 20 cm-rel végződik.

A 2D kerítés kialakításakor a rácsok könnyebb elhelyezését felcsavarozható rácstartó segíti. Ezeknek az összefogására mindig tanácsos csavarozható összekötő elemet bevetni. A 2D kerítés egyik lényeges részét jelenti a beton sávalap. Az oszlopok és a rácsok közé töltött kő súlya miatt súlytámfalként funkcionál. A könnyebb és szebb kőfeltöltés érdekében 80 és 100 cm magas elemekből történő építés mellett ajánlott dönteni. Akinek ez nem elég, az dönthet akár a 200 centiméteres elemek mellett is.

A kőkosár egyszerre tartós és szép

A gabionokat nagyon sok mindenre lehet használni. Az egyik kedvelt kialakítás a kőkosár, ami térválasztóként is megállja a helyét a kertben, illetve dekorációs elemként egyaránt funkcionálhat. A kőkosár egyik legfontosabb adottsága mindenképp az, hogy úgy alakítgatható, ahogy azt a kliens szeretné. Csak a kreativitás szab határt a megoldásoknak.

Mivel a kőkosár egy száraz építmény, ezért a telepítése akármikor megoldható, télen és nyáron egyaránt. A szerkezet rácsai horganyzott drótból készülnek, ami azt jelenti, hogy biztosan nem fog gondot okozni a rozsda. A gabion kosár egy tartós, hosszú élettartammal rendelkező, időtálló megoldás, ami számtalan helyen kitűnően mutat. A kőkosár elemek rugalmasan illeszkednek egymáshoz és az alap mozgásait képesek repedésmentesen áthidalni.