kemence ajtó

A korszerű kemence ajtó esztétikailag is előnyös

Egyre inkább újra népszerűvé válik a szabadban való időtöltés, szórakozás és ezzel párhuzamosan az itt történő főzés, sütés. Az erre a célra felépített kerti alkalmazások, akárcsak az épületen belül elhelyezkedők esetében is, a működőképes konstrukciók mellett, mérvadóak a nélkülözhetetlen kiegészítők, mint például egy kemence ajtó. Ez lehet természetesen klasszikus módon készült darab is, de napjainkban már igen funkcionális és esztétikai szempontból figyelemre méltó modellek vannak a kereskedelmi kínálatban.

Ilyen a benkel.hu weboldalt működtető cég által kedvező áron forgalmazott egyedi fejlesztésű, lemezből készült, dizájnos kétszárnyú kemence ajtó, ami a gyártás folyamán lézeres megmunkáláson esett át. Kerti konyhák és hagyományos kemencékhez ajánlott. A befoglaló mérete ennek az ajtónak 560×380 mm, a belső dimenziói pedig 500×320 mm. Ez a mutatós és jól záró kemence ajtó szegecssorral van díszítve, a felületkezelése pedig magas hőálló festékkel történt.

A kandalló kiegészítők nélkül a telepített rendszer még nem üzemképes

Vidékünkön az időjárási viszonyok következtében az év legnagyobb részében nélkülözhetetlen valamilyen fűtési rendszer aktiválása, a belterek levegőhőmérsékletének optimalizálása érdekében. Méltán egyre népszerűbbek a családi házak esetében a helyiségekben elhelyezett fatüzelésű fűtőtestek, de ezek beépítésekor a kandalló kiegészítők is nélkülözhetetlenek. Ilyenek a hődobok, a tűzkészletek, a szellőzőrácsok, a füstcsövek és idomok, a reteszelő egységek és a különféle huzatszabályozók.

Ezek nélkül maga a kandalló működésképtelen. A kandalló kiegészítők teljes tárháza az érdeklődők rendelkezésére áll az említett webshopban is, ahol a megadott pontos paraméterek ismeretében, az érdeklődő online meg tudja rendelni a szükséges típust. Többféle dizájnban érhetőek el ezek a fontos kellékek, legyen szó letisztult minimalista stílusról vagy hagyományos, rusztikus, kovácsoltvas kivitelről. A kandalló kiegészítők megfelelő kombinációjával a helyiségek fűtése hosszútávon szavatolt.