huawei p20 lite tok

A Huawei P20 Lite tok egyszerűen nagyszerű!

Bizonyos gyártók eleve mellékelnek egy tokot is a készülék mellé, ám ez még mindig ritkaság számba megy. Hogyha szeretnénk egyedi dizájnnal és természetesen védelemmel felruházni a mobilunkat, akkor egy Huawei P20 Lite tok tökéletes megoldás lehet, amennyiben egy ilyen készülék boldog tulajdonosai vagyunk. Legalábbis csak addig nevezhetjük magunkat boldognak, ameddig egészben van és nincs eltörve. Nem mintha ehhez hanyagságra lenne szükség. Elég csupán annyi, ha könnyelműek vagyunk és máris megtörténik az, ami a mai kor egyik leghétköznapibb, mégis legkellemetlenebb. Betörik a képernyő, bereped a hátlap, karcos lesz a kamerát védő üveg.

A Huawei P20 Lite tok egy teljesen egyszerű kiegészítő, viszont nagyon sok stílus közül válogathatunk az ízlésünk szerint. Már csak azért sem érdemes hanyagolni, mivel ennek a mobilnak nem kevesebb, mint 4 db lencse található a hátlapján. Ebből kifolyólag elég méretes kameraszigettel büszkélkedik. Ez önmagában szuper dolog, de még egy gyenge pontot jelent, ha Huawei P20 Lite tok nélkül használjuk a telefont.

Xiaomi Note 10 Pro tokkal nincs többé aggodalom

Kína másik nagyágyúja a Xiaomi. Nem elégedett meg az eddig elért sikereivel a mobilok terén. Nagyszerű példa erre a Note széria, ami hazánkban is igen közkedveltnek számít. A Xiaomi Note 10 Pro tok nem meglepő módon arra hivatott, hogy teljes védelemmel lássa el a telefont, a külső behatásokkal szemben. Az már rajtunk múlik, hogy a rengeteg variáció közül melyiket választjuk.

De miért éri meg a bluedigital.hu kínálatából rendelni, amikor a kínai webshopokból minden beszerezhető, ráadásul igen kedvező áron? Mert sokkal hamarabb kézhez kapjuk a termékeket, a gyors kiszállításnak köszönhetően. Minek várni egy Xiaomi Note 10 Pro tokra heteket, hónapokat? Ez idő alatt karcossá válik, rosszabb esetben el is törhet a telefon. A Xiaomi Note 10 Pro tok mindegyike precíz kialakításának hála, kifogástalanul illeszkednek a készülékhez, ezen felül pedig verhetetlen ár-érték aránnyal rendelkeznek.