Észrevehetetlenül a szebb fogazatért!

Ahogyan azt már több kutatási eredmény is kimutatta, a rendezett, egészséges fogazat nagyon nagymértékben segíti hozzá az egyént a világban való előrejutásban, a sikerességhez.
Éppen ezért, nagyon fontos, hogy az esetlegesen szükséges fogszabályoztatást, minél előbb elvégeztessük, hiszen nem mindegy, hogy mikor kezdjük meg utunkat a sikeresség felé.
Amennyiben ez a probléma nem volt megoldva gyermekkorban, de szükség lehet rá, úgy nem marad más, mint a felnőtt fogszabályozás. Illetve, ha valamilyen egyéb, felnőttkori külső hatás következtében lesz rá szükség, akkor is lehetőség van a felnőtt fogszabályozás elvégzésére. 
Ahogy gyermekkorban, úgy felnőttkorban is akadály kehet a fogszabályoztatás elvégzésének a hiúság, hiszen hiába pont ez lenne az oka a beavatkozásnak, a készülék viselésének gondolata, és annak, hogy ez mások számára is látható lesz, sokakat elijeszt.
Ennek a problémának a felismerése vezette oda a kutató fogorvosokat, hogy valamilyen megoldással álljanak elő. Ez pedig a láthatatlan fogszabályozás lett.
A láthatatlan fogszabályozás lényege, hogy a szerkezet nagy része a szájpadláson, illetve a fogak belső felén található, így ez egyáltalán nem észrevehető a külső szemlélőknek. Az a rész pedig, ami látható helyre kellett, hogy kerüljön, nagyon kicsi és átlátszó, vagy a fogazattal megegyező színű, így bár azoknak, akit tudnak a létezéséről észrevehető, az avatatlan szemek nem látják meg.