Bőrgyógyász Budaörsön előzetes bejelentkezéssel

Ősszel az arcbőr különös gondoskodást igényel. A nyár nyomot hagy a bőrünkön a fokozott szárazság, hámlás, a megvastagodása és a pigmentáció formájában. Ezért fontos az arcbőrt a téli hónapok előtt megtisztítani és nedvességgel telíteni, hívja fel a bőrgyógyász Budaörs lakosságának a figyelmét a megfelelő arcápolás fontosságára. Az ősz remek alkalom a peelingre, valamint néhány gépi és lézeres eljárásra. Ez azért van így, mivel a nap már nem olyan aktív, de a hideg még nem érkezett meg. Ez még korántsem minden, amit a bőrgyógyász Budaörs női és férfi lakosságának javasol.

A szakember ettől tovább megy és azt tanácsolja, hogy próbáljuk meg az étrendünket kiegyensúlyozottabbá tenni, több gyümölcsöt és zöldséget enni. Fontos, hogy minél nagyobb mennyiségű A-, B-, C- és E-vitamin is bekerüljön az étrendbe, mert ezek harcolnak az oxidáló szerekkel. A bőrgyógyász Budaörs polgárainak azt is javasolja, hogy igyanak több folyadékot és kényeztessék az arcukat természetes összetevőkből készült maszkokkal. Persze ne felejtsenek el eleget aludni!

Magyarországon is van lehetőség teledermatológiai vizsgálatra

A közelmúltban széles körben elterjedt szolgáltatássá vált a bőrgyógyász távolról érkező tanácsadása online, telefonon, kamerán, Skype-on vagy más internetes módszer segítségével. Mindezek a szolgáltatások teledermatológia néven kerültek be az orvostudományba. Ez a bőrgyógyászat egyik ágazata, az egyik legelterjedtebb távgyógyászati ​​és e-egészségügyi alkalmazás.

A folyamat telekommunikációs technológiák segítségével zajlik, miközben a bőrbetegségekről vagy bőrdaganatokról szóló információk távolról, audio, video vagy más formátumban kerülnek cserére. A teledermatológia jó ideje sikeresen működik a világ minden táján és nemrégiben hazánkban is elérhetővé vált. Ezt a módszert széles körben használják mind a háziorvosok, mind a terapeuták, gyermekorvosok, közvetlenül a bőrgyógyászok körében. A teledermatológia során a hatékony információhoz elegendő képet készíteni az aggodalomra okot adó bőrrészről, kitölteni egy kérdőívet és elküldeni a szakembernek.