Az elektromos fűtőpanel beépített időzítővel kapható

Az efféle termék korszerű vezérlésének köszönhetően kimagaslóan energia hatékony, ezért napjainkban rengetegen élnek ezzel a lehetőséggel.

Az elektromos fűtőpanel minden változata porfestett acéllemez burkolattal készül, ebből kifolyólag a külső behatásokkal szemben nagyon ellenálló. A kitűnően kialakított vezérlés biztosítja azt, hogy áramkimaradás esetén a villanyradiátor megőrzi a beállításokat. Az elektromos fűtőpanel nemcsak falra szerelhető, hanem gurulós változatban is beszerezhető. Ez a fajta berendezés kifejezetten mobil használatra lett kifejlesztve.

El van látva borulás, illetve túlmelegedés elleni védelemmel. A kapcsolói általában zárható fedéllel rendelkeznek, így a kisgyerekek nem tudnak hozzáférni, tehát nem kell félteni őket a sérüléstől. Nagyon rugalmasan használható, mivel többnyire az 500 Wattnál nagyobb berendezések több fokozatban kapcsolhatók.

Az elektromos fűtőpanel esetében tudni kell, hogy akár beépített időzítővel is megrendelhető, ez egy remek lehetőséget kínál és még spórolhat is vele.