arcszérum

Arcszérum, a koncentrált bőrápoló

A szépségiparban régóta kedveltek a különféle arcápoló koncentrátumok. Az arcszérum néven is ismert termék olyan aktív hatóanyagokat tartalmaz, amik koncentrált formában vannak jelen, ami azt jelenti, hogy akár húszszoros mennyiségről is szó lehet. Ennek köszönhetően pedig nem is csoda, hogy sokkal hamarabb érhetők el látványos eredmények. A MediNatural efféle termékei is olyan tömény hatóanyag koncentrátumok, amik a bőr legmélyebb rétegeibe is eljutnak, így képesek a legmegfelelőbb helyen kifejteni a jótékony hatásukat, megalapozva ezáltal a bőr szépségét és egészségét. Milyen egyéb pozitívumokkal rendelkezik az arcszérum?

Az egyik legfontosabb előny mindenképp az, hogy aki nem akar egyszerre több készítményt is használni, nyugodtan dönthet csak az arcszérum mellett is, alapos arctisztítás után. A koncentrált hatóanyagok ebben az esetben is tökéletes bőrápolást biztosítanak. Persze sokan nem szeretnének lemondani a kedvenc, erősen hidratáló MediNatural arckrémükről, ezért inkább a belekeverik abba a szérumot. Természetesen egymás után, előbb a szérumot, majd a krémet bemasszírozva is alkalmazhatja az ember. Az arcszérum segítségével a hatóanyagok gyors és látványos eredményt hoznak.

Niacinamide: a forradalmi hatóanyag

A szépségiparban évente jelennek meg roppant hatásos, egyedi hatással bíró összetevők. Az elmúlt évek nagy kedvence a niacinamide, ami számos készítményben helyett kapott már. A hatóanyagra azért van szükség, mert ugye a bőrt érő negatív hatások, akárcsak a huzamosabb ideig fennálló stressz, a kialvatlanság, a nem megfelelő folyadékfogyasztás és a környezetszennyezés számos kellemetlenséget okoz.

Hamar meglátszanak ezek miatt a bőrön az öregedés jelei, a ráncok. A niacinamide nélkül pedig nehezen tud regenerálódni a bőr, ezért hajlamos lehet mitesszerek kialakulására, és zsíros érzet is előfordulhat. Aki úgy érzi, hogy a fenti problémákkal gyakran néz szembe, mindenképp jól jár, ha esélyt ad a MediNatural Niacinamide szérumnak. Ennek a rendszeres használatával garantálható a sima, selymes, fiatalos és problémák nélküli arcbőr.