sávos roló

A sávos rolónál beállítható a fény mennyisége

Napjainkban számtalan termék fordul meg a piacon, amelyek mind az ember kényelmét hivatottak szolgálni. Amennyiben úgy érzi, hogy túlságosan fényes valamelyik helyiség és Önt ezt zavarja, akkor a sávos roló egyszerűen kezeli a helyzetet. Szerencsére ez olyan modern eszköz, amin beállíthatja a fénynek az erősségét. Akik irodában dolgoznak vagy a nappalijukban szeretnének kényelmesen filmezni, nem mindig óhajtják a túlságosan erős beszűrődő fényt.

Pontosan ilyen helyzetekre lett feltalálva a sávos roló, amit mindenki a saját ízlése szerint állíthat be. A redőny teljes mértékben lefedi az ablakot, azonban az említett roló esetében megszabható, hogy mekkora legyen a fénynek a mennyisége, amivel megtölti a szobát. Nemcsak a teljes kényelmet biztosítja, hanem az esztétikumot is. Szép darabok találhatóak a piacon, ezért biztos megleli azt a példányt, amelyik tökéletesen illeszkedik a fal színéhez, meg a többi bútorhoz. A sávos roló megtekinthető a piramisfuggony.hu weboldalon. Itt roppant széles a termékpaletta, ezért elsőre nehéz lesz kiválasztani az ideális terméket, mert sokszor könnyedén el lehet veszni a bő kínálatban.

A falvédő ágyhoz kedvező áron kapható

Az említett honlapon nemcsak rolókat fog találni, hanem különböző méterárukat és elkészült termékeket is. A falvédő ágyhoz elérhető kész vagy textil formában. Amennyiben Ön szeretné méretre szabni, netán a varrónőre bízná ezt a feladatot, akkor nyilván előbb anyagot szükséges beszereznie. Azonban, ha a kész falvédőnek a méretei megfelelnek és teljes mértékben elégedett a színével, valamint a mintájával, akkor bátran rakja a kosárba és rendelje meg! A falvédő ágyhoz véd a fal hidegétől, valamint a vakolatot is óvja.

Kapható gyermekmintában, ezért a gyerkőcök szobájában is felhelyezheti a terméket. Amennyiben a falvédő ágyhoz még az ágysállal is passzol, akkor teljesen harmóniában lesz a hálószoba. Amikor az ideje engedi, látogasson el bátran a honlapra! A rendelés után, a futárszolgálat néhány munkanapon belül kiszállítja a csomagot!