magassarkú cipő

A magassarkú cipő sikkes egyeduralma

A nőies megjelenés egyik legnépszerűbb eleme a magas sarok. Természetesen a lapostalpú cipők is lehetnek legalább annyira csinosak, viszont egy pár magassarkú cipő biztosan ott lapul a legtöbb hölgy szekrényében. Akadnak olyanok is, akik rajonganak a fazonért és egész gyűjteményük van szebbnél-szebb darabokból. Egy impozáns modell nem kizárólag elegáns alkalmakra lehet megfelelő választás, hiszen egy farmerrel is izgalmasan tud mutatni a magassarkú cipő.

A kategórián belül további típusokkal találkozhatunk: tűsarkú, éktalpú vagy trottőr – mindnek megvan a maga egyedi vonása és remekül variálható számtalan öltözködési stílussal. A klasszikus fekete mindig megállja a helyét, egyszerűen lehetetlen vele mellélőni. Érdemes viszont kilépni a megjelenésünket érintő komfortzónából és kísérletet tenni olyan darabok viselésére, mint amilyen például egy színes magassarkú cipő vagy akár vagány állatmintás modell. A kényelem fokozására, az erre a célra kifejlesztett, cipőbe helyezhető gélpárnák tesznek kísérletet.

New Balance a sietős hétköznapokra

100 évvel ezelőtt egy bostoni kis üzemben, ahol a talpbetét gyártás volt fókuszban, útjára indult egy fejlődéstörténet, aminek a végén ma a világ ötödik legnagyobb sportcipő gyártó cége szerepel. A New Balance a változást hozó áttörést 1961-ben érte el, ekkor dobta ugyanis piacra a Trackster-t, a világ első versenyzésre szabott futócipőjét. A népszerűség növekedésnek indult, majd a márka neve összeforrott számos rangos versenyen elért rekorddal és maratoni világcsúccsal.

Napjainkra a New Balance már kiterjesztette a funkcióra és a stílusjegyekre vonatkozó tulajdonságait. A futócipőkön túl, az utcai viseletre helyezte a fókuszt. A jól szellőző modellek talprésze a speciális EVA technológia révén, magas szinten alkalmazkodik a lábak anatómiai adottságaihoz. Mindezek mellett, a New Balance egyedi logója, a színválasztások, a speciális formavilág egyaránt hozzásegítik a márkát a folyamatos népszerűséghez. A cipoker.hu egyedi termékpalettája a nagybetűs stílus jegyeit őrzi.