saválló kémény

A saválló kémény egyre elterjedtebb

Ha az ingatlan nem rendelkezik megfelelő füstelvezetővel, de a fűtést tüzelőberendezéssel szeretné megoldani, akkor ez a termék jó választás lehet. A saválló kémény kiváló tulajdonságokkal és hosszú élettartammal rendelkezik. A belső rétege képes ellenállni a savas-kénes, maró páralecsapódásoknak.

A füstelvezető csövet egy speciális szigetelőréteg veszi körül, ebből kifolyólag a koromégés sem tesz benne kárt. A stabilitásért és a merevségért a külső réteg a felelős. A saválló kémény olyan erős hőhatásoknak is képes ellenállni, mint a kéménytűz. Szakszerű telepítés mellett, akár egy életen át szolgálhatja, hiszen nagyszerűen tűri az időjárási viszontagságokat.

Általában méteres elemekből tevődik össze, így utólag is könnyen módosítható és bármilyen méretben kivitelezhető. A telepítésével kapcsolatban meg kell említeni, hogy egyszerű és gyors. A pontos árajánlat meghatározása előtt, mindenképpen helyszíni felmérésre van szükség. A saválló kémény garanciával kerül kiépítésre. A cégek dolgozói a tanúsítványokat és az engedélyezési dokumentációt is elkészítik.


A kandalló betét rendkívül strapabíró

Ez a fűtésre tervezett termék minőségi alapanyagok felhasználásával készül. A kandalló betét zárt és nyitott variációban egyaránt jelen van az üzletekben. A megvásárlását az interneten keresztül lebonyolíthatja, hiszen a webshopok jobbnál-jobb feltételekkel kedveskednek a vásárlóknak, sőt, az ingyenes házhozszállítást is vállalják.

A fűtőeszköz előnyei közé sorolható többek között az, hogy környezetbarát égést biztosít. Az öntöttvas anyagának köszönhetően, kimondottan strapabíró. Tudni kell, hogy a külső felülete bordázott. A kandalló betét szabályozható, így könnyedén beállíthatja a kívánt hőmérsékletet. A pillangószelep a szerkezet felső részén helyezkedik el, amit kívülről lehet működtetni.

A tűztér alján a rostélyok különleges kialakításúak, ebből kifolyólag segítik az égési levegő tökéletes elosztását. Ez az alkatrész a berendezés ajtaján könnyedén kiemelhető, vagyis a tisztítása nem bonyolult feladat. A kandalló betét üveglapja csavarokkal van rögzítve, ami az előírásoknak megfelelően 800 C fokig hőálló.