A myo inositol hatása az inzulinrezisztens személyeknél

A szervezetünk már annyira megszokta a folyamatos feszültséget, hogy kis túlzással állíthatjuk, igényli a stresszt. De ez csupán látszólag van így, hiszen a folyamatos idegeskedés a háttérben bizony kegyetlen rombolást végez. A rózsagyökér tabletta a stressz okozta károkat természetes módon enyhíti, hogy ne alakuljanak ki olyan panaszok, mint a súlyproblémák, az ekcéma, a nőgyógyászati gondok vagy a meddőség. Valószínűleg senki nem gondolná, hogy a stressz ilyen mély nyomokat tud hagyni a szervezetben, pedig a cukorbetegség, az infarktus is lehet a fokozott feszült állapotnak az eredménye.

A rózsagyökér tabletta az ashwagandha gyökér feszültségoldó és a kínai keserűfű kivonat méregtelenítő hatásával felvértezve tesz a feszült állapot ellen. A stresszforrásokat nem lehet kiiktatni, de az ellen lehet tenni, hogy az egész szervezetet megtámadó pszichikai és fizikai kimerülést okozzanak. Fontos, hogy a hagyományos nyugatókkal ellentétben nem okoz függőséget. Ha a szezonális depressziót természetes eszközökkel szeretnénk megelőzni, akkor a WiseTree Naturals Depi Stop csomagja ideális, amelynek a rózsagyökér tabletta is tagja.

A cukorbetegség egyik rizikófaktora a stressz. Már régóta ismert tény, hogy nagyon rossz hatással lehet az inzulinrezisztenciára, amely elhanyagolt állapotában akár cukorbetegséghez is vezethet. A myo inositol hatása említésre méltó az inzulinrezisztenciával vívott harcban. Ebben a betegségben egyre többen szenvednek, már kisgyerekeket és rengeteg fiatal korú felnőttet is érint. Sok pár gyermekvállalási terveit húzza át, mivel olyan súlyos betegségeket okozhat, mint a policisztás petefészek szindróma vagy a női és férfi meddőség.

A meddőségi klinikák virágkorukat élik, úgyhogy a terméketlenség problémája nem szorul magyarázatra. A drasztikus és költséges megoldások előtt a meddő pároknál sikeres eredményt érhet el a myo inositol hatása. Magyarországon ezek a hatóanyagok még nem annyira elterjedtek, azonban külföldön már a hagyományos étrend-kiegészítők közé tartozik. Itt az ideje, hogy a magyarok is megismerjék a myo inositol hatását.